Wij zijn Stroom Goedkoper

Stroom Goedkoper is een onafhankelijke website waar het aanbod van energieleveranciers kan worden vergeleken. Het leven is al duur genoeg, wij helpen je om geld te besparen! Onze diensten zijn helemaal gratis.

Op onze website vergelijken wij het aanbod van Nuon, Essent, Eneco, Budget Energie, Delta, Energiedirect.nl, Engie, FENOR, Greenchoice, NLE, Oxxio, Powerpeers, Pure Energie, UnitedConsumers, Vandebron, Vastelastenbond en Veba met elkaar. De vergelijking wordt gemaakt op basis van de door jou gekozen specificaties. Wil je bijvoorbeeld een energieleverancier die stroom opwekt door middel van windmolens? Vul dit in en wij vergelijken het aanbod voor je.

Om een goede vergelijking te kunnen maken is het nodig om jouw gegevens in te vullen, zo kan er automatisch gekeken worden wat bijvoorbeeld de gasprijzen in jouw regio zijn en is het mogelijk om een calculatie te maken op basis van het door jou ingevulde energieverbruik.

Stroom Goedkoper levert de vergelijking geheel gratis aan jou. Je hoeft hier niet voor te betalen. Wij worden daarnaast ook niet betaalt door energieleveranciers, Stroom Goedkoper levert een onafhankelijke en eerlijke vergelijking. Wanneer je via Stroom Goedkoper overstapt naar een energieleverancier, ontvangen wij hier een eenmalige kleine vergoeding voor. Op deze manier kunnen wij ons platform financieren en in de lucht houden. Overstappen via Stroom Goedkoper doe je via onze website, maar wel direct bij de energieleverancier. Wij zijn geen tussenpartij, je profiteert direct van de scherpste prijs bij energieleveranciers.

Wil je in contact komen met ons voor vragen/opmerkingen? Dat kan! Wij zijn per e-mail te bereiken via info[-apenstaartje-]stroomgoedkoper.nl